top

 29876598

Kiropraktor når man er Gravid

Når man bliver gravid sker der en masse i kroppen. Hormonernes rasen er med til at forberede kroppen på den opgave der venter forude. Ledbåndene bliver løsere, især omkring bækkenet, sådan at det kan udvide sig når barnet skal fødes. Det gør bækkenet mere mobit, men også mere sårbart for belastning. Der er derfor mange gravide der vil opleve at få en form for gener herfra.

Bækkenløsning eller Bækkenlåsning

Rigtig mange gravide kvinder får at vide, at de har bækkenløsning, eller begyndende bækkenløsning, hvis de får ondt i lænd eller bækken under deres graviditet. Nogle af dem får samtidig at vide, at der ikke kan gøres noget ved det, og at de skal tage den med ro resten af deres graviditet.

For rigtig mange af disse kvinder er der ikke tale om bækkenløsning, men i stedet om bækkenlåsning, som er en tilstand hvor bækkenleddene bliver irriterede og låst, og dermed ikke bevæger sig som de skal.

Et låst bækkenled kan for eksempel føles som en dump, generende smerte i leddet, men kan også føles som om der er en, der stikker en kniv i ryggen på en. Det kan være meget hæmmende for både hverdags aktiviteter og nattesøvn. Dette kan behandles hos en kiropraktor, ligesom de muskelspændinger der følger med. Behandlingen tilpasses den enkelte og er ufarlig.

Jo bedre kroppen bevæger sig, jo færre gener vil man have som gravid. I sidste ende vil det gøre fødslen nemmere, idet kroppen kan bevæge sig og udvide sig, som det er meningen.

Kniber det at finde en tid, så ring på tlf. 29 87 65 98

Det siger Patienterne


Kiropraktor Sydkysten

ADRESSE:
Drejergangen 1A, st.
2690 Karlslunde
Tlf.: (45) 29 87 65 98

Aut. af sundhedsstyrelsen
Medlem af Dansk Kiropraktorforening
Har overenskomst med regionen

© Copyright 2022 Kiropraktor Sydkysten