top

 29876598

Kiropraktisk behandling til børn

Børn i alle aldre kan have udfordringer med led og muskler, det opleves dog hyppigst mens barnet er spæd eller i løbe af teenageårene. Ved første konsultation gennemgår vi en række trin som skal afdække symptomerne og årsagen til dem.

Hos kiropraktoren:

Sygehistorie

Vi starter med en snak om symptomerne og kiropraktoren vil have en masse spørgsmål til disse. Derudover snakker vi om barnets generelle trivsel, om der er gamle traumer, problematiske fødsler, ammeproblemer eller lignende.

Undersøgelse

Der bliver lavet en grundig undersøgelse af barnet som afdækker om der er begrænsninger i barnets bevægelighed, muskler som er anspændte og om der er låste led. Ofte vil der også indgå forskellige test af barnets nervesystem, som kan vise om der måtte være udfordringer i dette også.

Behandling

Behandlingen tilpasses barnets størrelse og er således mere nænsom end behandling af voksne, men princippet er det samme. Det handler om at de låste led og spændte muskler skal løsnes op, så vi kan genoprette normal funktion og bevægelighed. Alle forløb tilrettelægges individuelt efter det enkelte barns behov.

Kniber det at finde en tid, så ring på tlf. 29 87 65 98

Det siger Patienterne


Kiropraktor Sydkysten

ADRESSE:
Drejergangen 1A, st.
2690 Karlslunde
Tlf.: (45) 29 87 65 98

Aut. af sundhedsstyrelsen
Medlem af Dansk Kiropraktorforening
Har overenskomst med regionen

© Copyright 2022 Kiropraktor Sydkysten